Povestea mea este o călătorie incredibilă, în care pasiunea și determinarea m-au ghidat către succes în lumea frumuseții și a afacerilor.

Numele meu este Suzana Amedeea Popovici și mă regăsesc în multiple roluri: sunt Lash Artist, Dermopigmentist, Trainer și mămică a unui băiețel minunat. Locuiesc în frumoasa Suceava, România, iar drumul meu către realizare a început cu o diplomă în Științe Economice, specializarea Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor.

Curiozitatea și dorința de a explora m-au condus către domeniul extensiilor de gene. Am descoperit această lume fascinantă în 2016, când am acceptat provocarea de a participa la primul curs în acest domeniu. Drumul către perfecțiune a fost presărat cu obstacole, dar am perseverat și am investit în mine, participând la peste 50 de cursuri, atât fizice, cât și online.

În 2020, cu mult curaj și emoții, am deschis propriul salon. Sprijinul necondiționat al soțului meu a fost esențial în această călătorie, împreună reușind să construim un spațiu dedicat frumuseții și îngrijirii personale. Tot în acel an, am început să explorez și domeniul dermopigmentării, oferind servicii cu aceeași pasiune și profesionalism ca în cazul extensiilor de gene.

Anul 2021 a adus noi provocări și oportunități, iar una dintre cele mai mari decizii a fost aducerea unui super performant Laser pentru îndepărtarea tatuajelor nedorite, consolidând astfel gama de servicii oferite în salonul meu.

Anul 2024 a început cu bucurii și realizări deosebite. Am obținut Acreditarea Academiei mele, devenind astfel prima Academie Acreditată de Ministerul Muncii și Ministerul Educației din Suceava. De asemenea, mândria mea cea mai mare este crearea brandului "Suzette Lashes". Acest proiect de suflet a necesitat multă muncă și dedicare pentru a oferi produse de cea mai înaltă calitate, iar rezultatele sunt pe măsură.

Sunt profund mândră de parcursul meu și de toate realizările pe care le-am obținut. Recunoașterea și aprecierea clienților și colegilor de breaslă sunt o sursă de bucurie și încurajare. Când lucrările tale sunt apreciate fără a fi semnate, înseamnă că faci o treabă excelentă, iar acest lucru mă motivează să continui să ofer servicii de calitate și să inspir și să încurajez alți profesioniști din domeniu.